Annons
Annons

Himmelsk fudge du inte kan vara utan!

Annons MOBILE TOP

Den här fudgen gör vi på jobbet också och den är helt magiskt god, dessutom hur enkel som helst att göra!

~
Mörk fudge med pistagenötter

Mörk fudge med pistagenötter, ca 60 st

350 g mörk choklad (jag tar 56% det blir lagom mörk för många)
1 burk kondenserad mjölk (ca 400 g)
30 g smör
150 g pistagenötter
en nypa salt

Hacka chokladen i mindre bitar och smält tillsammans med kondenserad mjölk, smör och salt i en kastrull på svag värme.
Rör om då och då tills allt är en slät massa.

Under tiden skalar du nötterna och krossar eller hackar dem grovt.
Blanda sedan ner dem i chokladsmeten, men behåll lite att garnera med sen om du vill att det ska bli extra fint.
Häll upp i en form 20×30 cm klädd med bakplåtspapper.
Släta till ytan och lägg på resterande pistagenötter innan du ställer formen svalt för att stelna.
Skär sedan i små fyrkantiga bitar.
Förvara gärna svalt, men det är inget måste.
~

Annons
Annons
Annons
Annons