Annons
Showen sätts upp under den 20-23 februari 2025. Foto: Annika Berglund / Pressbild

Populära humorduon till Skellefteå – hela tio föreställningar sätts upp

NÖJE I början av nästa år kommer Leif & Billy till Skellefteå. De kommer att bjuda på flera uppsättningar av ”Gud förbannat vilken jävla SHOW!” i Sara kulturhus.

Annons

Det beskrivs som en kaotisk humorföreställning tagen ur tv-brödernas egna, urflippade och stökiga värld. Fylld med både roliga sketcher, sånger och igenkänning för fansen, och lite otippat känslosamma delar.

Iklädda de populära rollerna som Leif & Billy från Sörbacken kommer Klas Eriksson och Leif Öhman att bjuda på totalt fem uppsättningar av ”Gud förbannat vilken jävla SHOW!” i Sara kulturhus, mellan torsdag och söndag den 20-23 februari 2025.

Annons

Det sker efter närmare 100 föreställningar i Stockholm och en sejour till Göteborg.

– Nu är vi snart utbrända och utfattiga efter att ha varit i storstan alldeles för länge. Med en brinnande hemlängtan i bröstet så är det äntligen dags att åka hem till vårat kära Norrland. Vi kommer till Skellefteå och Sara kulturhus, världens vackraste träbyggnad. Vi hoppas ni vill komma och göra oss sällskap, hälsar duon i ett utskick.

Annons

Uppdatering, onsdag:

”Publikrusning”. Det meddelar Sara kulturhus i dag, och att ytterligare fem Leif & Billy-föreställningar därför kommer att sätts upp i Skellefteå.

Det blir under veckan därpå, mellan torsdag den 27 februari och söndag den 2 mars.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons