Annons
Foto: Arkivbild

Bilförare fast i kontroller, stöld och försök till våld • Det hände i helgen

NYHETER Under helgen har Skelleftepolisen både utfärdat en ordningsbot och upprättat anmälningar stöld, olovlig körning och ett misshandelsförsök.

Annons

Under natten mot lördag ska en restaurangbesökare i Skelleftehamn, en man, ha försökt misshandla en annan med ett tillhygge. Polisen kallades till platsen strax efter midnatt och mannen greps.

– Händelsen utreds som försök till grov misshandel, uppger polisen på sin sajt.

Nästa morgon inträffade en olycka på Torsgatan i Norra Bergsbyn. Det var en avåkning, enligt polisen. SOS larmades klockan 07.21 och personal kom till platsen för att titta till den/de inblandade, som ska ha klarat sig bra.

– Det finns ingen misstanke om brott, fortsätter polisen.

Annons

Men ett brott ska ha begåtts senare under natten mot söndag. Enligt uppgift till polisen ska en krogbesökare i Skellefteå ha snott spelmarker så polisen åkte dit och tog upp en anmälan om ringa stöld alternativt stöld.

Även på söndagen upprättades en anmälan efter en kontroll av ett ekipage på Östra Leden. Föraren körde med en bil- och släpkombination som hen inte har behörighet för, och släpet var avställt, så personen misstänks för olovlig körning.

På söndagen bötfälldes även en bilist på väg 95 vid Varuträsk, för att personen använt en handhållen mobiltelefon under färd.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons