Annons
Foto: Arkivbild

Bråk i matkö, hand bruten i arbete och rattfyllor – det hände i helgen

NYHETER Polisen har upprättat en rad anmälningar om misshandel under helgen, stoppat misstänkta bilister och kallats ut i samband med en arbetsplatsolycka.

Annons

Under fredagskvällen uppstod en situation i trafiken som resulterade i en anmälan och en motanmälan om misshandel. Två män i 25-årsåldern ska av okänd anledning ha hamnat i bråk.

– Polisen ska utreda vad som hänt, uppger polisen på sin sajt.

De kom till polisstationen efteråt, så polisen förhörde dem och tog upp anmälningar.

Senare vid 22-tiden stoppades en annan bilist i Skellefteå. Polisen gjorde en kontroll och fick misstankar om narkotikapåverkan, så de upprättade en anmälan om drograttfylleri och ringa narkotikabrott. Den misstänkta är en kvinna i 35-årsåldern.

Annons

En man i 40-årsåldern ska även ha kört bil onykter under natten mot söndag. Polisen fick nys om händelsen cirka en halvtimme efter midnatt.

– Polisen åker till platsen och påträffar mannen och hans bil, fortsätter polisen.

Han blåste positivt och togs med för ytterligare provtagning. En anmälan har gjorts.

Samma natt ska tumult ha utbrutit på en snabbmatsrestaurang. Enligt polisen startade ett bråk i kön, mellan tre gäster och restaurangens personal, men ingen av dem ska ha skadats allvarligt.

Annons

Polisen larmades till platsen och upprättade tre anmälningar om misshandel där de misstänkta är de tre gästerna, alla män, och två motanmälningar.

På söndagen inträffade sedan en arbetsplatsolycka. En person ska ha brutit handen i samband med sitt arbete på en industri i kommunen.

– Ambulans och polis larmas till platsen. Mannen först till sjukvård, uppger polisen.

Polisen har dokumenterat platsen och kommer att utreda hur olyckan kunde hända.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons