Annons

Efter stopp av vådlig bilfärd – även bussresenärer misstänks för brott

NYHETER Polisen har upprättat två anmälningar med kort mellanrum i dag. En av de inblandades körkort och bilnycklar har tagits omhand.

Annons

Mitt på tisdagen beslutade polisen att stoppa och kontrollera en bil på Anderstorp i Skellefteå. Sållningsinstrumentet åkte fram och mannen bakom ratten blåste positivt, så han misstänks nu för rattfylleri.

Polisen upprättade en anmälan och omhändertog mannens körkort samt bilnycklar, i syfte att förhindra fortsatt trafikbrottslighet.

Bara 20 minuter senare kallades polisen till Skellefteå busstation, dit två passagerare ska ha rest utan att betala. Brottet rubriceras som ringa bedrägeri och de misstänkta är båda män i 40-årsåldern. Även här upprättades en anmälan.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons