Annons
Robert Gustafsson kommer till stan den 22 mars. Foto: Visit Skellefteå / Pressbild

Kungen av humor till kulturhuset i Skellefteå – ska bjuda på ny show

NÖJE I vår kommer Robert Gustafsson till Skellefteå med sin nya humorföreläsning "Robert Gustafsson håller låda 2.0".

Annons

Svenska folket har både utsett honom till världens roligaste man och Sveriges bästa komiker. Med otaliga shower och tv-framträdanden har ikoniske Robert Gustafsson fått svenskarna att skratta i årtionden.

En del minns honom bäst från roller i produktioner som ”Torsk på Tallin”, ”NileCity 105,6” eller på senare år, ”Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann”. Just nu är han aktuell som ”Tootsie” i musikalkomedin med samma namn.

Annons

I vår kommer Robert Gustafsson till kulturhuset i Skellefteå, tillkännager Artistkontoret i dag. Den folkkäre komikern kommer bjuda på en uppföljning till sin humorföreläsning ”Robert Gustafsson håller låda” från 2020.

”Robert Gustafsson håller låda 2.0” intar scen 1 i Sara kulturhus den 22 mars.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons