Annons
Thomas "Linge" Lindgren och bandet Kjälls Bänk. Foto: Jonatan Stålhös / Pressbild

Mellandagsrocken gör comeback – fyra band spelar: ”Grymt laddade”

MUSIK Mellandagsrocken i Skelleftehamn kommer tillbaka efter flera års uppehåll. Fyra band är klara för helkvällen.

Annons

Den har lyst med sin utevaro sedan 2019, men den här vintern kommer musikfesten tillbaka. Mellandagsrocken anordnas på sin vanliga plats, Folkets hus i Skelleftehamn den 28 december.

– Vi i organisationen är grymt laddade att genomföra arrangemanget i år och hoppas att publiken återvänder till oss så att vi fyller salongen, som vi gjorde senast vi genomförde arrangemanget, säger Thomas ”Linge” Lindgren, en av arrangörerna.

Annons

Det är föreningen Kustnära Utveckling som står för arrangemanget, i samarbete med Skellefteå kommun och Newgrey Production. Fyra band är klara att spela.

– Det är med stor glädje som vi har lyckats boka Kjells Bänk. Ungdomlig energifylld musik uppblandat med äldre rutinerade akter kommer att göra Mellandagsrocken till en musikalisk höjdpunkt i mellandagarna, säger Linge.

Mellandagsrocken 2022

Arrangörerna om banden som är klara att spela på årets evenemang:

• Kjells Bänk

”Punkbandet från Skellefteå som med sin energirika musik, för tankarna tillbaks till London 1977 och punkens intåg. Rå ärlig punk när det är som allra bäst.”

• Mandolinkillen & O’Vänner

”Bandet som spelar irländska och andra irländska låtar med glimten i ögat. Den här gången så gör bandet också tolkningar av Rod Stewarts tidiga låtar med The Faces som kompband.”

• Steamin’ Jesaja

”Bandet tar oss tillbaka i tiden med old stylish blues. Medryckande är bara förnamnet när de drar igång. Kul att de ville komma och lira hos oss!”

• Ben Carbine & the 18-Wheelers

”Skellefteås Countrystjärnor gästar oss och det är vi grymt glada för. Med ett Country-SM i bakfickan och mängder av framträdanden i bagaget så kommer de att ge oss resa i countryns värld som vi sent kommer att glömma. Ta gärna på bootsen och stampa takten.”

Källa: Kustnära Utveckling

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons