Annons
Café Alice i Byske, Åsa Lundström – Pauls Blommor, Anneli Lundqvist – Akademibokhandeln och Slottet prisades på lördagskvällen. Foto: Magda Gelashvili

Klart: Dessa företag och personer blev vinnare på Handelsfesten

NYHETER På lördagskvällen presenterades vinnarna från årets upplaga av Handelsfesten i Skellefteå.

Annons

Handelsfesten och utmärkelserna är ett initiativ av Visit Skellefteå och Skellefteå Handel tillsammans med Skebo, Megafonen, Scandic Skellefteå och Diös.

– Hela grejen finns för att vi ska tänka till lite extra på vilka som ger riktigt bra service, och sedan få hylla dem. Att sprida positivitet är alltid bra och ger ringar på vattnet, säger Maria Ratio, Visit Skellefteå.

Inför lördagens festligheter hade tre företag/personer nominerats i varje kategori, där vinnarna utsetts genom att Skellefteborna fått rösta på sina favoriter via Megafonen.se.

Vinnare i respektive kategori blev:

ÅRETS BEMÖTANDE

Åsa Lundström – Pauls Blommor
Åsa ger kunderna ett fantastiskt bemötande. Hon är kunnig och lyhörd och det är en härlig upplevelse att besöka butiken. Man lämnar den oftast med ett leende, en varm känsla och fina blommor.

Annons

Årets bubblare

Café Alice i Byske
Med en trevlig och familjär känsla erbjuder Café Alice hembakat fika och mat i en mysig miljö. Ett personligt café som bjuder på underhållning och musikaftnar på kvällstid och som med sina generösa öppettider bidrar till en levande mötesplats för Byskeborna året runt.

Årets butik

Slottet
Här möts människor av en mysig och inspirerande miljö. Slottet bygger om butiken efter årstiderna för att ge sina kunder nya och unika upplevelser. Personalen är oerhört kunnig och hjälpsam och man jobbar så närodlat som möjligt. Alltid med stor passion för kvalitetsblommor.

Annons

Årets butikschef

Anneli Lundqvist – Akademibokhandeln
Anneli sprider glädje och trivsel, är tillmötesgående och oerhört kunnig. Hon är omtänksam mot både kunder och medarbetare och har tillsammans med sin personal skapat en oerhört trivsam miljö på Akademibokhandeln. Här trivs man.

Stort grattis!

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons