Annons
Evelina Stenvall. Foto: Pressbild

Satsar i norr: Företag rekryterar ny kundchef och ska växa i Skellefteå

NÄRINGSLIV Evelina Stenvall blir ny kundchef på Serafim finans i Skellefteå. Fler ska rekryteras till kontoret i stan.

Annons

Kreditmarknadsbolaget etablerade sig i Skellefteå under 2021 och vill befästa sin position på marknaden i norr. Serafim finans har rekryterat Evelina Stenvall som ny kundchef och jobbar för att utöka kapaciteten ytterligare.

– Med ursprung i Skellefteå kände jag att det nu var dags att återvända till rötterna och den spännande fas som staden befinner sig i, säger hon i ett pressutskick.

Annons

Evelina Stenvall kommer närmast från rollen som portföljförvaltare på SEB. Serafim finans söker fler medarbetare till kontoret i stan, varifrån Evelina och teamet ska leda bolagets fortsatta satsning i norr.

– Jag ser väldigt mycket fram emot att vara en del av den här resan tillsammans med Serafim Finans och att få fortsätta driva satsningen i norr. Här tror jag att det finns en stor potential och utrymme att växa och hjälpa våra kunder att utvecklas, säger hon.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons