Annons
Foto: Arkivbild

Dubbla olaga intrång – polis kallad både till idrottshall och villa i natt

NYHETER Under natten till måndag inträffade två olaga intrång.

Annons

Polisen larmades första gången klockan 01.46, angående en man som tagit sig in i en idrottshall i Skellefteå. En patrull åkte dit och mötte mannen, höll förhör och avvisade honom därifrån. Han misstänks nu för olaga intrång och en anmälan har upprättats.

Klockan 03.01 larmades polisen på nytt, nu till en tätort söder om Skellefteå. En man ska ha gått in på en villatomt, ryckt i dörren till bostaden och gått vidare till ett uthus, där han tagit sig in. När polisen kom dit påträffade de en misstänks man i området.

”En anmälan gällande olaga intrång upprättas”, fortsätter polisen på deras hemsida.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons