Annons
Foto: Arkivbild

Flera kontroller: En efter önskemål från allmänheten – flera fick böter

NYHETER Åtta personer bötfälldes på torsdagseftermiddagen.

Annons

I går eftermiddag upprättade polisen först en trafikkontroll i Myckle. Det är oklart om den resulterade i några anmärkningar, men senare stoppades en bil med släp en liten bit därifrån. Släpet hade körförbud och lyktorna var inte igång, så föraren bötfälldes.

Efteråt delade polisen även ut en ordningsbot på Erikslid, där en förare kört för fort.

Annons

Nästa kontroll gjordes utanför Sunnanåskolan. Allmänheten har efterfrågat polisens här – och tre förare tilldelades också varsin bot. Enligt polisen ska samtliga ha kört för fort. I samband med kontrollen gjordes även en flygande inspektion på en av bilarna.

Och slutligen tog polisen position vid Tuvan och på Anderstorpsleden, där ytterligare tre fortkörare fick böter. Under förmiddagen bötfälldes flera andra för samma brott.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons