Annons
Jon Henrik Fjällgren. Foto: Pexels / Pressbild

Folkkäre artisten ut på turné – klar för Skelleftehamn: ”Känns härligt”

MUSIK I maj kommer sångaren och jojkaren Jon Henrik Fjällgren till scenen i Skelleftehamn.

Annons

Efter genombrottet i Talang, tre starka bidrag i Melodifestivalen och succéerna i Let’s Dance samt Stjärnornas Stjärna – och över 70 miljoner streams på Spotify – ska Jon Henrik Fjällgren ut på vårturné.

På tickster utlovas en sprakande och trollbindande konsert med ett starkt budskap; en hyllning till jorden och naturen, där traditionell jojk blandas med musik från Elvis Presley, Johnny Cash, Eva Cassidy och fler av Jon Henriks favoritartister.

Annons

På torsdag den 19 maj tar han showen till Folkets hus i Skelleftehamn.

– Det känns otroligt härligt att få komma ut till folket i de norra delarna av Sverige och Finland. För mig är naturen viktigare än någonsin och grunden till allt liv vilket jag vill hylla med denna turné. Jojken som uttrycksform kommer alltid att ligga mig närmst hjärtat men det kommer också framföras musik som passar in på de olika spelplatserna och som hyllar moder jord, hälsar Jon Henrik på hemsidan.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons