Annons
Foto: Arkivbild

Efter butiksstöld på Solbacken och kontroll i Bureå: Alla misstänks för narkotikabrott – medtogs därifrån

NYHETER Tre personer misstänks för narkotikarelaterade brott efter två olika polisingripanden under onsdagsaftonen och natten.

Annons

En kvinna stoppades i en butik på Solbacken på onsdagsaftonen, då hon misstänktes ha stulit varor. De ringde polisen, en patrull kom till platsen och kvinnan fick följa med därifrån. Hon medtogs för provtagning då hon också misstänktes vara drogpåverkad.

Polisen har upprättat en anmälan om ringa stöld och ringa narkotikabrott, eget bruk.

Senare under natten, vid klockan 00.45, stannade polisen för att kontrollera två unga personer i Bureå. Även här väcktes patrullens misstankar, så personerna medtogs för provtagning och förhör. Då är båda i 20-årsåldern och släpptes senare på fri fot igen.

Polisen har upprättat en andra anmälan, om narkotikabrott innehav samt eget bruk.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons