Annons
Foto: Arkivbild

Två händelser på kort tid: Polisen omhändertog nycklar och körkort

NYHETER Sent igår kväll uppdagades flera misstänkta brott. En man fick bland annat lämna ifrån sig både körkort och bilnycklar.

Annons

På måndagskvällen inträffade två händelser med kort mellanrum i Skellefteå. Vid halv tolv-tiden larmades polisen om en misstänkt skadegörelse mot en bil på Norrböle. En patrull ryckte ut, men påträffade ingen misstänkt. Skadegörelsen har dokumenterats.

Några minuter senare stoppades en annan bil i stan. Patrullen fick misstankar om att mannen bakom ratten var drogpåverkad, så han medtogs för provtagning. Efteråt tog patrullen hand om såväl bilnycklar som körkort, för att förhindra fortsatt brottslighet.

Föraren misstänks nu för rattfylleri samt ringa narkotikabrott, innehav och eget bruk.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons