Annons
Jonatan Stålhös är ny journalist och fotograf på Megafonen.

Megafonen förstärker redaktionen – anställer Jonatan Stålhös som ny journalist och fotograf: ”Fullt fokus på Skellefteå”

NYHETER I anslutning till att Megafonen ökar sin utgivningstakt till två gånger i månaden ansluter journalisten och fotografen Jonatan Stålhös till tidningens redaktion. “Jag har velat flytta tillbaka till Skellefteå under en lång tid”, säger han.

Annons

Jonatan Stålhös, som är uppvuxen i Skelleftehamn, studerade bildjournalistik i Sundsvall innan han flyttade till Umeå där han bott sedan 2014. Under sina år i björkarnas stad har han dels varit anställd åt bland annat Folkbladet, men även frilansat åt tidningar som Dagens Nyheter och Expressen.

Varit riktigt utvecklande att jobba med livesändningar de senaste åren.

De senaste tre åren har han jobbar på Sveriges Radio, med huvudsakliga uppdrag åt P4 Västerbotten och Musikguiden i P3.

– Alla ställen har varit roliga på sitt sätt, och det har varit riktigt utvecklande att jobba med livesändningar de senaste åren. Men nu är jag jätteglad att vara tillbaka bland tidningssidorna med en kamera och penna i handen igen, berättar Jonatan.

Annons

När chansen att jobba på Megafonen dök upp blev han genast intresserad.

– Jag har velat flytta tillbaka till Skellefteå under lång tid, och när nu möjligheten med Megafonen kom upp så tog vi steget med hela familjen, säger Jonatan som flyttat hit med sin fru och två barn.

På Megafonen kommer Jonatans huvudsakliga arbetsuppgifter vara att skapa läsvärt och intressant innehåll till Megafonentidningen.

Jag gillar att det verkligen är en superlokal tidning som har fullt fokus på Skellefteå.

– Jag gillar att det verkligen är en superlokal tidning som har fullt fokus på Skellefteå och det som händer i just den här kommunen. Då kan vi fokusera fullt ut på Skellefteå, och bli bäst på det, säger han och fortsätter:

– Megafonen har också haft en förmåga att ha örat mot marken och snappat upp vad som är aktuellt, och det är något jag vill bidra med även fortsättningsvis.

Annons

Jonatan påbörjade sin anställning för två veckor sedan och har redan gjort ett antal reportage som kommer att publiceras i Megafonentidningen den 27 januari.

– Det är alltid speciellt att byta sammanhang, men jag känner mig väldigt välkommen här, säger Jonatan.

Tipsa Megafonen!

Megafonentidningen delas från och med nu ut två gånger i månaden. Har du tips på vad Jonatan borde skriva om?

Skicka ett mail till redaktion@megafonen.nu.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons