Annons
Tiësto spelar på fredagen och Veronica Maggio på lördagen. Foto: Pressbilder

Stjärnor klara för Brännbollsyran – över 20 artister till scenen totalt

NÖJE Tiësto och Veronica Maggio är klara för Brännbollsyran.

Annons

Tisdagens artistsläpp är det första som arrangörerna gör inför Brännbollsyran 2022, som anordnas i Umeå den 3-5 juni. Den nederländska EDM-världsartisten Tiësto och Sverigestjärnan Veronica Maggio är båda klara för scenen, till arrangörernas glädje.

Med globala hits som ”The Business”, ”Don’t Be Shy”, ”Jackie Chan”, ”Ritual”, ”BOOM” och ”Red Lights” har Tiësto flera miljarder streams på Spotify. Samtidigt är Veronica Maggio aktuell med sitt sjunde album ”Och som vanligt händer det något hemskt”.

Annons

I ett utskick får artisterna ett varmt välkomnande av festivalgeneral David Arkhult.

– Tiësto pumpar ut globala hits och är mer aktuell än någonsin med flera miljarder streams på Spotify. Veronica Maggio är Sveriges popdrottning och hon är årligen en av festivalens absolut mest önskade akter, säger David Arkhult i pressmeddelandet.

Över 20 artister ska spela under musikfesten och fler artistsläpp utlovas inom kort.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons