Annons
Foto: Arkivbild

I helgen: Skadegörelse, oväsen och misshandel med tillhygge – person till Skellefteå lasarett i ambulans

NYHETER En person fick föras till sjukhus efter ett bråk i helgen. Polisen satte bland annat även stopp för ett misstänkt rattfylleri.

Annons

Sent på fredagskvällen larmades polisen om ett bråk utomhus. Framme på platsen hittade de en skadad person, som togs omhand och fördes till sjukhus för kontroll. Polisen har även kunnat gripa en misstänkt person. Enligt uppgift ska ett tillhygge ha använts under slagsmålet – och personen är därför misstänkt för grov misshandel.

Klockan 02.20 kom nästa samtal till polisen. En person ska då ha krossat en ruta till en fastighet i centrum. Polisen åkte till platsen och anträffade den misstänkte, som omhändertogs för fylleri. Han misstänks nu för skadegörelse. En anmälan har gjorts.

Annons

Sent på lördagskvällen kontrollerades sedan ett fordon på Sörböle. Föraren fick en böteslapp för förargelseväckande beteende, efter att ha fört oljud på allmän plats.

Slutligen, klockan 03.27, satte polisen stopp för en bilist i Skelleftehamn. Personen blåste positivt i patrullens sållningsinstrument och medtogs för provtagning. Hen misstänks nu för rattfylleri. Polisen har upprättat en anmälan och beslagtagit bilen.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons