Annons
En kammartork från Valutec. Foto: Patrick Degerman

Valutec ska leverera kammartorkar till Dalarna och uppgradera system

NÄRINGSLIV Sågverkskoncernen AB Karl Hedin investerar i sex kammartorkar och i en uppgradering av styrsystem från Valutec.

Annons

De sex kammartorkarna ska levereras till två olika sågverk i Dalarna tillsammans med styrsystemet Valimatics 4.0. Samtidigt uppgraderar sågverkskoncernen styrsystem på tio befintliga kammartorkar. Montaget och uppgraderingen ska påbörjas i mars 2022.

– Vårt samarbete med Hedins sträcker sig lång tillbaka. De är kända för sin kvalité och sättet de tar vara på råvaran. Det känns kul och hedrande att få vara med på deras fortsatta resa, berättar Jon Lindberg, försäljningschef Valutec, i ett pressmeddelande.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons