Annons
Baserat på pressmeddelande
Foto: Pexels / Skellefteå AIK

”Melkman” klar för förlängning i Skellefteå AIK: ”Klart det är kul”

SPORT Melker Karlsson har förlängt, meddelar Skellefteå AIK.

Annons

Melker Karlsson vände hem drygt halvvägs in på fjolårssäsongen efter sex år i NHL. Han gjorde mål i sin första match efter återkomsten och föregick med goda exempel, bland annat genom sitt hårda jobb runt kassen. Detta ska vi nu få se mer av, skriver Skellefteå AIK, då spelaren nu har förlängt sitt kontrakt över nästkommande säsong.

– Klart det är kul. Det känns som att vi har något spännande på gång. Ett härligt lag som det känns bra med, helt enkelt, så det ska bli kul att få köra vidare här och få träna upp sig ordentligt under sommaren, berättar Melker i ett pressmeddelande.

Annons

Så här kommenterar Skellefteå AIK:s general manager Erik Forssell förlängningen:

– Det känns kul och viktigt för oss att få klart med Melker. När Melker kom in under vintern hade han en stor effekt på gruppen och bidrog till att vi fick en bättre trend efter nyår. Melker bidrar mycket med sin erfarenhet och sitt sätt både på och utanför isen. Det är också en stor fördel att han kan spela både center och ytterforward.

Denna artikel är baserad på ett pressmeddelande från Skellefteå AIK
Artikeln kan ha justerats av Megafonens redaktion, men texten härstammar från ovan nämnda företag/organisation. Har du också ett pressmeddelande på gång? Skicka det gärna till oss på redaktion@megafonen.nu

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons