Annons
Foto: Oliver Sjöström / Pexels

Åtta nya padelbanor i Skellefteå – öppnar redan i maj: ”Högt tryck på befintliga banor”

HÄLSA Den nya padelhallen öppnar på Solbacken, vid Trampolinhuset. "Kommer bidra till att sporten får ett ännu starkare fotfäste i Skellefteå", säger Johan Åsberg, vd på Padel24seven.

Annons

Padel24Sevens planerar att öppna sex padelanläggningar under 2021. Först ut är den i Skellefteå som är på gång att öppna vid Trampolinhuset på Solbacken i Skellefteå.

I den nya anläggningen kommer åtta banor, varav fyra dubbel och fyra singel, att finnas. Alla banor är försedda med det konstgräs som används på World Padel Tour.

– Skellefteå är en padelstad med högt tryck på befintliga banor. Att vi tillför 8 st nya banor på norra sidan av staden kommer bidra till att sporten får ett ännu starkare fotfäste i Skellefteå samtidigt som vi förenklar insteget för nya utövare genom vårt val att bygga en 50 procentig andel singelbanor, säger bolagets vd Johan Åsberg i ett pressmeddelande.

Annons

Anläggningen kommer vara bemannad veckans alla dagar, men även på obemannade tider kommer det vara möjligt att spela.

– Det är möjligt att boka en tid när helst på dygnet. Vid bokning får du tillgång till en kod till vår entré, du kan hyra racket och köpa bollar via varuautomat och belysningen tänds & släcks med automatik, säger Johan.

Preliminärt öppning planeras i slutet av maj.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons