Annons
Foto: Arkivbild

Unge mannen har avlidit – polisen har informerat anhöriga • Man på sannolika skäl misstänkt för mord

NYHETER På söndagskvällen fördes en ung man till sjukhus med livshotande skador. I dag meddelar polisen att han har avlidit. En annan man i 20-årsåldern sitter anhållen, nu misstänkt för mord.

Annons

Polisen larmades om ett bråk utomhus i Ersmark vid 21-tiden på söndagen. Framme på platsen hittades den skadade mannen, som togs omhand och fördes till Skellefteå för intensivvård. Men hans liv har inte gått att rädda. Hans anhöriga har informerats.

I Ersmark greps även en man i 20-årsåldern, initialt misstänkt för försök till mord. Nu är han anhållen på sannolika skäl misstänkt för mord, den högre misstankegraden.

Mannen förhördes under tisdagsförmiddagen och har delgetts misstanke. Polisen fortsätter nu att utreda händelseförloppet, bland annat genom förhör och teknisk undersökning. Det är kammaråklagare Stina Stener som leder förundersökningen.

– Jag har tid på mig fram till den 1 april klockan 12.00 för att besluta om jag ska lämna in en häktningsframställan till tingsrätten, berättar Stina Stener på polisens hemsida.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons