Annons

Försök till grov misshandel med tillhygge – man sitter anhållen

NYHETER På fredagen inträffade ett misstänkt försök till grov misshandel mitt i centrala Skellefteå. En person har anhållits.

Annons

Händelsen utspelade sig i centrum vid 11-tiden. Polisen Fredrik Tjärnström berättar att två personer har varit inblandade i ett bråk. Enligt uppgift till RLC-kommunikatör Marie Andersson ska en av de inblandade, en man, också ha burit på ett tillhygge.

Ändå ska ingen person ha kommit till skada. Larmet gick ut och mannen med det påstådda tillhygget eftersöktes av flera poliser. Han anträffades en stund senare, enligt uppgift till Megafonen ska gripandet ha skett någonstans vid Pingstkyrkan.

Mannen har förhörts och sedan anhållits, misstänkt för försök till grov misshandel.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons