Annons

Flera trafikkontroller: 16 personer bötfällda i och utanför Skellefteå

NYHETER Polisen har bötfällt 16 personer i fredagstrafiken.

Annons

På fredagsmorgonen kontrollerades trafiken på E 4 vid Solbacken. Här bötfälldes två lastbilschaufförer, tillsammans med en bilist, på grund av felaktig fordonsbelysning. På morgonen bötfälldes även en bilist i Frostkåge, för en hastighetsöverträdelse.

Under förmiddagen kontrollerades sedan trafiken på Bolidenvägen. Fyra till förare bötfälldes här. Tre körde fört fort och den fjärdes fordon var belagt med körförbud.

Uppdatering, 13.56:

Även efter lunch har polisen hållit koll på fredagstrafikanterna i Skellefteå. Vid en trafikkontroll på Solbacksvägen bötfälldes ytterligare åtta förare. En för otillåten mobilanvändning, en för felaktig fordonsbelysning och sex för bilbältesförseelser.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons