Annons
Foto: Pexels

Nu blir det distansundervisning på högstadiet – övergången succesiv

NYHETER Distansundervisning införs på högstadiet i Skellefteå.

Annons

Efter samråd med regionens smittskyddsenhet har Skellefteå kommun beslutat att övergå till distans- och fjärrundervisning för kommunens högstadier, årskurs 7–9.

Detta görs i enlighet med de nya, särskilda rekommendationerna som kom i dag.

Det förändrade upplägget är en förebyggande åtgärd utifrån smittläget i Skellefteå. Syftet är att minska rörligheten i samhället och därmed smittspridningen. Kommunen skriver att det inte är någon ökad smittspridning i de kommunala verksamheterna.

Övergången till distans- och fjärrundervisning sker succesivt under veckan och ska gälla fram till den 28 februari. Beslutet gäller inte grundsärskolan, gymnasiesärskolan, gymnasiets introduktionsprogram, Resurscenter eller elever med särskilda behov.

Denna artikel är baserad på ett pressmeddelande från Skellefteå kommun
Artikeln kan ha justerats av Megafonens redaktion, men texten härstammar från ovan nämnda företag/organisation. Har du också ett pressmeddelande på gång? Skicka det gärna till oss på redaktion@megafonen.nu

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons