Annons
Foto: Arkivbild

Polisens helg i Skellefteå: Bråk, knivskärning, trafikbrott och fylla

NYHETER En rad olika händelser har sysselsatt polisen i helgen.

Annons

Klockan 00.43, natten till lördag: Polisen stoppar och kontroller en personbil i Skellefteå. Mannen bakom ratten visar sig bära kniv, han rapporteras därför för brott mot knivlagen. Han misstänks även ha utsatt en bil i skadegörelse under natten.

Klockan 03.36, natten till lördag: En annan personbil stoppas och kontrolleras i centrala Skellefteå. Föraren bötfälls eftersom hon struntat i att ha bilbältet på sig.

Klockan 10.19 på lördag: Polisen larmas om bråk vid busstationen och åker dit. En man omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

Klockan 01.43, natten till söndag: En lätt lastbil stoppas i Skellefteå och polisen gör en flygande inspektion. Föraren bötfälls på grund av fordonets avgassystem.

Klockan 02.04, natten till söndag: Polisen larmas om ett nytt bråk, denna gång vid en restaurang i centrum. Två män uppges bråka med varandra. En patrull åker dit, omhändertar den ene mannen enligt LOB och upprättar en anmälan om misshandel.

Annons

Klockan 03.08, natten till söndag: Polisen åker till en adress i Ursviken, där en man blivit knivskuren i handen. Den misstänkte gärningsmannen, en man i 50-årsåldern, är då kvar på platsen. Han omhändertas enligt LOB och anmäls för misshandel.

När situationen lugnat ned sig konstaterar polisen att målsäganden har en mindre rispa i handen. Patrullen dokumenterar skadan och gör en brottsplatsundersökning.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons