Annons
Sponsrad artikel
Jenny Nyström jobbar bland annat med bildekorer, textiltryck och andra trycksaker – men även med att sälja annonsplatser på stadens bussar.

Hon växlar upp – trots pandemin: ”Gäller att våga satsa även om tiderna är lite sämre”

ANNONS Efter tio år som egenföretagare tar Jenny Nyström nästa steg med sitt Vision Reklam – och adderar försäljning av bussreklam till sitt utbud.

I januari är det tio år sedan som Jenny Nyström följde med sin pappa, även kallad Saab-Hasse, till lokalen han tagit över intill bilverkstaden på Norra Järnvägsgatan i Skellefteå. Hon var bara där för att titta – men sa direkt efter besöket att hon ville starta eget.

– Jag har alltid haft en längtan om att driva företag, och jag kände att det var dags att förverkliga den drömmen, berättar Jenny som då hade över 15 års erfarenhet från reklam- och skyltbranschen.

En månad senare hade hon sagt upp sig från sitt jobb, startat ett företag och köpt in all nödvändig utrustning.

– Jag var helt redo, men insåg att jag inte hade några kunder, säger hon och skrattar.

Jenny Nyström ute på jobb med kollegorna.

Som tur var hade hon släktingar med företag som blev hennes första kunder, och sedan dess har det rullat på.

– Till en början arbetade jag själv, men sedan fem år tillbaka är vi tre som jobbar här.

Snabba leveranser

Vision Reklam är specialister på bildekorer, men gör även till exempel skyltar, roll ups, banderoller, dekaler och textiltryck.

– Vi har de flesta maskiner på plats och kan därför ha snabba leveranser och flexibla lösningar. Vi är även ett bra alternativ för nystartade och mindre firmor eftersom du inte behöver köpa 100-tals av varje grej för att få ett bra pris här. Du kan köpa bara en jacka med tryck utan att det behöver bli så dyrt, berättar Jenny.

Har de flesta maskiner på plats och kan därför ha snabba leveranser och flexibla lösningar.

Sedan tidigare i höst har Vision Reklam även ansvaret för bussreklamen som syns på bussarna i Skellefteå.

– Vi har under en lång tid producerat och monterat reklamen på bussarna, men nu ansvarar vi även för försäljningen, säger Jenny.

”Då man ska satsa”

Att påbörja den försäljningen just under en pågående pandemi har inte varit det enklaste, men Jennys inställning är att det är i just kristider som företagsutveckling bör ske.

– Det är då man ska satsa, annars är risken att man försvinner med tiden, säger hon.

Att synas på en buss är ett effektivt sätt att nå ut till Skellefteborna.

Just bussreklam är något hon starkt förespråkar.

– Nu när bussarna har kvartstrafik så snurrar de på vägarna hela tiden. Det går i princip inte att missa. Även om du bara har reklam på en buss så blir känslan av att den finns överallt eftersom busslinjerna sträcker sig genom hela staden, säger hon.

Även om du bara har reklam på en buss så blir känslan av att den finns överallt.

Som produkter finns allt från skyltar som sitter på bussens sidor till hela baksidor eller helt folierade bussar.

– För den som verkligen vill synas är det ett perfekt alternativ, säger Jenny som välkomnar alla frågor kring detta till henne.

Så kan du synas på Skellefteås bussar

Med bussreklam kan ditt företag synas över hela Skellefteå. Välj mellan olika storlekar, paket och perioder. Vision Reklam guidar dig bland alternativen och hjälper dig med produktionen. Kontakta Jenny via 0910-197 77, 076-7784737, info@visionreklam.se eller läs mer på visionreklam.se

Vision Reklam & Dekor

Hemsida: visionreklam.se
Telefon: 0910-197 77
Mobil: 076-778 47 37
E-post: info@visionreklam.se
Besöksadress: Norra Järnvägsgatan 56, 931 37 Skellefteå

Sponsrad artikel

Hela denna sida är en annons från Vision Reklam.
Sponsrade artiklar är en del av Megafonens utbud av annonser. Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu eller läs mer på megafonen.nu/annons.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons