Annons
Sponsrad artikel
  • På touch reality-skärmen kan du själv placera ut klossar – för att direkt se på skärmen hur ditt kök kan se ut.
  • På touch reality-skärmen kan du själv placera ut klossar– för att direkt se på skärmen hur ditt kök kan se ut.
  • Nya, varmare färger och toner, är på ingående.
  • Electrolux Home har fokus på hållbarhet och till exempel köksserien Sentens är miljömärkt med Svanen. ”Det är något som genomsyrar hela kedjan”, säger Sofia Lundqvist.
  • Electrolux Home har fokus på hållbarhet och till exempel köksserien Sentens är miljömärkt med Svanen. ”Det är något som genomsyrar hela kedjan”, säger Sofia Lundqvist.
  • Färre gör vita kök, men ett vitt kök är aldrig fel enligt Sofia. På bilden syns ett kök från Lappvattnets Snickeri som köpts via Electrolux Home.

Kökstrender i Skellefteå: Färger och varma toner på frammarsch: ”Allt färre väljer helvita kök”

ANNONS Efter en tid med nästan uteslutande vita kök har färger och varmare toner blivit allt mer populära. “Variationen är större och fler kök blir unika”, säger Sofia Lundqvist på Electrolux Home i Skellefteå.

Med ett allt större matlagnings- och inredningsintresse har även viljan att renovera kök vuxit sig större. När dessutom pandemin tvingat många av oss att vistas mer i hemmet har fler prioriterat ombyggnationer.

– Ja, vi har sett en ökning det senaste halvåret, berättar Sofia Lundqvist på Electrolux Home i Skellefteå.

För några år sedan var en majoritet av alla kök som såldes vita, men så är det inte längre.

– I dagsläget är det mest färger med en skvätt grått i för att dämpa intensiteten, men även varma toner som sand och beige blir mer och mer populärt. Tittar vi framåt är starkare färger också på ingående.

Electrolux Home har fokus på hållbarhet och till exempel köksserien Sentens är miljömärkt med Svanen. ”Det är något som genomsyrar hela kedjan”, säger Sofia Lundqvist.

Nya färger

Just hos Electrolux Homes köksmärke Sentens är olivgrön, mörkgrå, midnattsblå och varmgrå några av de nya färger som lyfts fram, men möjligheterna är oändliga.

– Det är kul att allt inte ska vara vitt, vitt, vitt längre. Det blir mer unika kök, säger Sofia som dock poängterar att vita kök aldrig är fel.

– Det är alltid ett säkert kort som ger en ljus och fräsch känsla.

Nya, varmare färger och toner, är på ingående.

Just hos Electrolux Home är det enklare än någonsin att skapa sitt drömkök. Med deras nya touch reality-skärm kan du som kund planera köket med hjälp av klossar – och se resultatet direkt på en skärm i 3D.

– Det går att zooma, känna och vrida på upplägget. Det ger en bra känsla av hur olika placeringar, färger och materialval skulle kunna se ut, säger Sofia.

Hjälp hela vägen

Därefter tar en professionell köksritare vid för att ta fram några olika förslag.

– Det är en sak att rita upp ett snyggt kök, men det köksritarna ofta tänker på är alla praktiska lösningar som faktiskt kommer att göra din vardag lättare.

På touch reality-skärmen kan du själv placera ut klossar – för att direkt se på skärmen hur ditt kök kan se ut.

Med utgångspunkt i de olika förslagen får du som kund komma med input, och först när alla är nöjda läggs en beställning.

– Det kostar ingenting för dig som kund att rita upp ditt kök, utan det är först när ni är helt nöjda som ni väljer om ni vill köpa köket eller inte, säger Sofia.

Efter beställning kan Home hjälpa till att fixa snickare, rörmokare och elektriker.

– Här får du hjälp hela vägen – från idé till ett helt färdigmonterat kök. Vi finns också kvar här efteråt ifall det skulle uppstå några frågor, säger Sofia.

Vill du ha hjälp med ditt nya kök?

Hos Electrolux Home får du hjälp hela vägen!. Läs mer på www.electroluxhome.se/kok

Besök oss i Skellefteå: Nålvägen 1, Skellefteå
Telefonnummer: 0910-73 30 70
Öppettider: Mån-fre 9-18, lörd 10-15

Sponsrad artikel

Hela denna sida är en annons från Electrolux Home i Skellefteå.
Sponsrade artiklar är en del av Megafonens utbud av annonser. Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu eller läs mer på megafonen.nu/annons.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons