Annons

Olycka utanför Tavelsjö: Barn till sjukhus – flicka allvarligt skadad

NYHETER På söndagskvällen körde ett terrängfordon i diket utanför Tavelsjö. Tre barn har skadats, varav en flicka allvarligt.

Annons

Polis, räddningstjänst och ambulans larmades strax före klockan åtta på kvällen.

Av okänd anledning ska fordonet ha hamnat i diket och vält. Barnen ska vara i åldrarna 6-11 år och enligt VK vårdas en flicka på intensivvårdsavdelning för allvarliga skador. De andra två barnen, också flickor, ska ha fått måttliga och lindriga skador.

På måndagsmorgonen hade ingen person delgivits misstanke om brott. André Westberg, befäl vid polisens regionledningscentral, meddelar att utredningsåtgärder har gjorts på olycksplatsen. Polisen har även tagit terrängfordonet i beslag.

Polisens utredning om olyckan fortsätter under måndagen.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons