Annons
Sponsrad artikel

Så väljer du rätt transportbil: ”Viktigt för oss att hjälpa företagen till en bra finansiering”

ANNONS När du ska köpa en ny transportbil till ditt företag finns det flera parametrar att ta hänsyn till.

När en ny bil ska inhandlas tittas det närmare på hur transportbilen ska användas, körsträckan, lastkapaciteten och hur du som företagare ser på de befintliga kostnaderna. Men även en dialog om vad som varit bra och mindre bra med din nuvarande transportbil förs.

– Vi är väldigt breda och riktar oss till alla företag som kan tänkas behöva en transportbil. Vi har oftast återkommande kunder och utifrån ett samtal mellan oss och kunden får vi en helhetsbild om vad som vore det bästa valet utifrån företagarens behov, säger Pär Öhlin på Logart Bil i Skellefteå.

OLIKA FINANSIERINGS-LÖSNINGAR
En vanlig form för företagarna att finansiera bilen på brukar vara att man leasar en transportbil i tre år och betalar in 20 procent i kontantinsats eller förhöjd första hyra. På Logart Bil vill de också presentera olika möjligheter och lösningar för att ge ett bredare perspektiv till företagarna.

– Det är viktigt för oss att hjälpa företagen att hitta en ekonomisk form för att finansiera bilen. Många kunder vill ha samma ekonomiska lösning som de haft tidigare eftersom de går på rutin, men ibland gäller det att hitta andra möjligheter och lösningar som kan vara bättre, säger Pär och fortsätter:

– Det kan till exempel vara reparationskostnader och serviceunderhåll av en köpt bil kontra att istället leasa en bil där bland annat service ingår. Vi försöker presentera alternativa lösningar och ge mer information.

MILJÖN ÄR VIKTIG
Vi befinner oss i en tid där vi går mot en snabb miljöförändring där även transportbilar går mot ett mer miljövänligt tänk för att minska utsläppen.

– Vi på Logart Bil försöker se en helhet på miljön. Där vi informerar företagarna att en ny bil kontra en tio år gammal bil kanske är mer miljövänlig genom mindre utsläpp. Det kanske också är i det fallet att reparationer och underhåll är betydligt mindre jämfört mot de gamla bilarna, vilket också kan påverka miljön. Beroende på verksamhet kan exempelvis en hybrid transportbil värna om miljön och samtidigt göra stor skillnad varje månad för din drivmedelskostnad, säger Pär Öhlin.

FORD PLUG IN-HYBRID
Nya Ford Transit Custom Plug-in hybrid introduceras nu på Logart Bil som transportbil och är ett kostnadseffektivt sätt att ansluta sig till den elektriska revolutionen. Här kan du välja att köra enbart på el i upp till 50 km vilket både sparar på miljön – och bränslekostnaden.

– Ford har en väldigt bred fordonspark med attraktiva bilar i dagsläget. Vi förstår hur viktigt det är med snabb service vid problem och prioriterar att hålla din verksamhet i rullning, säger Pär som välkomnar nyfikna kunder in för att prata mer om dessa frågor.

– Vi informerar om helhetsbilden när du ska byta transportbil. Med hjälp av vår kunskap arbetar vi metodiskt och noggrant för att hitta rätt fordon.


 

 

Läs också: El, hybrid, bensin eller diesel – så ska du tänka vid nybilsköp: ”För- och nackdelar”

Läs också: Privatleasing blir allt vanligare – så här fungerar det: “Inga oförutsedda utgifter”


Välkommen
till Logart Bil

Nålvägen 2 Skellefteå
0910-71 16 60, www.logart.se

Öppettider: Mån-fre 9-18 | Lör 10-14


SPONSRAT INLÄGG: Hela denna sida är en annons från Logart Bil i Skellefteå.

Sponsrade artiklar är en del av Megafonens utbud av annonser. Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu eller läs mer på www.megafonen.nu/annons.


Annons
Annons
Annons
Annons