Annons
Bild från föreställningen, Tillbaka innan midnatt, som spelas i helgen. Foto: Patrick Degerman.

Händer i helgen 20-22/9: ”Välgörenhetslopp, teater och konstutställning”

NÖJE Här får du tips på vad som händer i Skellefteå den här helgen.

Annons

FREDAG 20/9

Västerbottensteatern: I samarbete med Västerbottensteatern kommer LisaLove Bäckman, konstnär från Skellefteå att ställa ut en fantastik skara av hennes foton i teatercaféet på Västerbottensteatern. Utställningen pågår i samband med teaterföreställningen ”Tillbaka innan midnatt” 19 September – 12 Oktober. LisaLoves fotokonst kompletteras ibland av kortare texter och bilderna beskrivs gärna som drömska, vackra, lekfulla och tvetydiga, allt som oftast bär det också på en dos mörker.

Västerbottensteatern: Den kanadensiska succéthrillern Tillbaka innan midnatt (I’ll Be Back Before Midnight) har spelats över hela världen och får nu Sverigepremiär i en samproduktion mellan Västerbottensteatern och Profilteatern. Pjäsen tar ett fast grepp om publiken med ett oväntat händelseförlopp och överraskande effekter.

Rustique: Nattklubb, Fredagsklubben 27+. Öppet till 02.00.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

Texas Longhorn, Bryggargatan bar, O’Learys, Grannen Pub, Bishops Arms, , New GR och Old Williams håller också öppet.

Annons

LÖRDAG 21/9

Västerbottensteatern: I samarbete med Västerbottensteatern kommer LisaLove Bäckman, konstnär från Skellefteå att ställa ut en fantastik skara av hennes foton i teatercaféet på Västerbottensteatern. Utställningen pågår i samband med teaterföreställningen ”Tillbaka innan midnatt” 19 September – 12 Oktober. LisaLoves fotokonst kompletteras ibland av kortare texter och bilderna beskrivs gärna som drömska, vackra, lekfulla och tvetydiga, allt som oftast bär det också på en dos mörker.

Västerbottensteatern: Nu har du möjlighet att träna skrattmusklerna. Med en ny omgång av Familjeimpro vänder sig UngHästen till hela familjen med en föreställning byggd helt på improvisation. Dagens tema är Skräck. Som vanligt när det gäller improvisationsteater spelar vi scenen helt utifrån förslag och idéer från vår publik.

Nordanåområdet: Till förmån för barncancerfonden arrangerar löpgruppen Runacademy löploppet Run Of Hope. Förra året samlade man in över 20.000:-. Alla är välkomna att delta. Start och mål sker på Nordanåområdet.

Möjligheternas torg: Lokalproducerade varor säljs torget i Skellefteå på lördagar under sommaren från 20/7-28/9 2019 kl. 09.30-14.00. Sortimentet varierar på marknadsdagarna. Exempel på varor som säljs är bröd, grönsaker som tomater och gurka, potatis, hembakta bakverk, jordgubbar, bär, sylt, saft, marmelad och lite annat gott.

Västerbottensteatern: Den kanadensiska succéthrillern Tillbaka innan midnatt (I’ll Be Back Before Midnight) har spelats över hela världen och får nu Sverigepremiär i en samproduktion mellan Västerbottensteatern och Profilteatern. Pjäsen tar ett fast grepp om publiken med ett oväntat händelseförlopp och överraskande effekter.

Verandan: Nattklubb på Klubb V. 20+. Öppet till 02.00.

Rustique: Nattklubb, 40+. Öppet till 02.00.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

O’Learys, Grannen, Bishops Arms, Texas Longhorn, Bryggargatans Bar, New GR och Old Williams håller också öppet.

SÖNDAG 22/9

Bishop Arms: Pubquizet är igång igen och kommer pågå varje söndag, fram till jul, tillsammans med Quizmaster, Patrik Jonsson.

För tips om fler event, utställningar och föreställningar – besök Visit Skellefteås kalender här »

Trevlig helg!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons