Annons
Felix Sandman gör ett klubbgig i Skellefteå den 9 november. Foto: Pressbild / Arkivbild

Felix Sandman till Klubb V i höst: ”En artist som många har efterfrågat senaste året”

NÖJE Nu drar nattklubben på Verandan igång igen.

Annons

I sommar har Verandan haft sin nattklubb stängd – men från och med nu på lördag 17/8 är de igång igen. Som tidigare välkomnar de alla över 20 år.

– Som vi längtat efter att få slå upp portarna igen efter sommaruppehållet. Vi ser fram emot en fullspäckad höst som kommer att bjuda på många överraskningar. Vi längtar efter att välkomna er till oss igen med start nu på lördag, säger Emma Lundmark, hotellchef på Stadshotellet Skellefteå.

Annons

Hon meddelar att populära koncept som ”Harta natt”, Club Fortunas halloweenfest och nostalgipartyt Etagefesten är några av de  saker som återkommer.

– Vårt koncept bygger på att alla ska känna sig välkomna hos oss och att vi ska erbjuda en varierad och spännande nattklubb som bjuder in till mycket skratt och ett bra drag på dansgolvet, säger Emma.

FELIX SANDMAN GÄSTAR
En av höstens höjdpunkter kommer dessutom att bli när Felix Sandman gör ett turnéstopp i Skellefteå. Felix har det senaste året gjort succé med sitt solodebutalbum Emotions och även synts i Netflix första Svenska serie ”Störst av allt”.

Bokningen är ett resultat av ett samarbete mellan For Events och Verandan.

– Vi gillar att boka nya artister och artister som aldrig varit i Skellefteå därför känns det riktigt kul att vi kunde boka Felix Sandman till Skellefteå. Det är en artist som många har efterfrågat senaste året. Ska bli riktigt kul att se honom göra ett exklusivt klubbgig, vi har höga förväntningar, säger arrangör Sofia Andersson Lundberg, For Events AB, som står bakom bokningen.

Felix Sandman uppträder på Klubb V den 9 november.

Lyssna på Felix Sandman här:

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons