Annons

De vill hjälpa till att hyra ut din bostad: ”En kraftigt ökad efterfrågan på tillfälliga boenden i Skellefteå”

FÖRETAG "Inte min bostad" vill tillgodose behovet av tidsbegränsade boenden i Skellefteå.

Annons

”Inte min bostad” är ett varumärke i ett familjeföretag som drivs av Emma, Joel och Tobias och deras far Bengt Norrfors. Sedan tidigare driver de fastighetsbolaget Hembygdsfastigheter och ett vandrarhem för företag, Rum i hamn. Där har de under åren kontinuerligt fått bokningar som överstiger mängden rum som finns att tillgå i vandrarhemmet.

För att lösa efterfrågan har de fått hyra in ytterligare bostäder från privatpersoner.

– När vi såg en kraftigt ökad efterfrågan på tillfälliga boenden i Skellefteå tog vi steget att kombinera vår uthyrning av egna sovplatser med privatägda bostäder. Därav varumärket Inte min bostad. Det är en lösning som ger företag möjlighet till en tillfällig bostad utan att behöva äga den. Samtidigt kan vi se till att tomma bostäder används effektivt och inte behöver stå outnyttjade, säger Tobias Norrfors, i ett pressmeddelande.

Annons

Företaget blir en trygg mellanhand mellan privatpersoner och de som hyr bostaden.

– Både befintliga och nyetablerade företag kan ha behov av inresande arbetskraft. Vi hjälper dem att hitta tillfälliga bostäder. Vi tar ett helhetsansvar både mot de privatpersoner vi hyr bostäder av och de företag vi förmedlar dem till, säger Emma Norrfors Beyene.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons