Annons

Trästockfestivalen fyller på sin lineup: ”Så otroligt mycket att se framemot”

NÖJE Fem nya akter presenterade till sommarens gratisfestival på Nordanå.

Annons

Sommarens upplaga av Trästockfestivalen arrangeras den 19-20 juli på Nordanåområdet.

Sedan tidigare är bland andra Silvana Imam presenterad – och nu är ytterligare fem akter klara.

– I sommar så ställer vi som alltid en massa akter på scenen. Stora som små, gamla som unga med helt olika och unika musikuttryck. Detta artistsläpp ger oss så otroligt mycket att se framemot, skriver arrangören.

Annons

De nyligen presenterade musikakterna är Deportees, Honungsvägen, Maidavale, Linn Koch-Emmery och Many voices speak.

– Det är ett Umeåband vilka under en lång tid levererat briljant poprock, ett annat gammalt men ändå nyfunnet indiepop-band också med Västerbottnisk härkomst, en krautinfluerad rockgrupp som ohämmat öser experimentiella ljud över lyssnaren, 26-åringen som tagit sig runt i världen med sin säregna indierock och slutligen en akt vars musik alldeles filmiskt tar lyssnaren med storm, skriver arrangören.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons