Annons
Foto: Arkivbild

Nästa vecka startar studentfirandet i Skellefteå: ”Förra året blev en stor succé”

NÖJE Nu på måndag är det exakt 100 dagar kvar till examen för årets utgångselever på gymnasiet. Här i Skellefteå ska det firas på sportbaren O'Learys.

Annons

I Skellefteå har det de senaste åren blivit allt vanligare att studenterna hittar nya sätt att fira att studenten börjar närma sig. En av dessa aktiviteter är 100-dagarsfesten, som innebär att det är exakt 100 dagar kvar till studenten. I år infaller denna dag måndag den 25:e februari.

En av initiativtagarna kring årets 100-dagarsfest är Mirja Boström som själv tog studenten förra året och även jobbar på O’Learys.

– Förra året blev en stor succé, då vi bjöd in alla blivande studenter i Skellefteå kommun till O’Learys, berättar Mirja och fortsätter:

Annons

– Telefonen har gått varm de senaste veckorna, från blivande studenter, som vill att vi ska anordna en ny 100-dagarsfest i år igen. Detta har resulterat att hela restaurangen nu är abonnerad för enbart blivande studenter denna måndag.

På O’Learys ser man fram emot att välkomna alla studenter igen. Hela restaurangen är redan fullbokad – men efter kl. 21.00 så är det eftersläpp för övriga blivande studenter som också vill fira, dock är det fri entré till kl. 22.00, därefter tas det ut en entréavgift.

– Vi är jättetaggade på att få möjligheten att ordna denna 100-dagarsfest tillsammans med studenterna igen. Vi har bokat en DJ, som ska hjälpa till att skapa skön stämning och högt tempo under kvällen, berättar Nadia Omeirat som driver O’Learys.

Under kvällen kommer det att delas ut goodiebags, så långt lagret räcker. Det kommer även att anordnas roliga lekar och tävlingar.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons