Annons

SK Lejon går för nytt publikrekord när Erik Forssell gör comeback i moderklubben: ”En speciell kväll”

NÖJE Gratis inträde för alla tack vare lokala sponsorer.

Annons

I november förra året gjorde Jimmie Ericsson comeback genom att spela med SK Lejon mot Kiruna i hockeyettan. Totalt kom då 3510 personer för att titta.

– Vi fick ett enormt gensvar från både publik och sponsorer, säger Johan Marklund, ordförande i SK Lejon.

Nu görs en ny satsning för att slå den siffran i samband med att Erik Forssell, som bland annat spelat flera säsonger i Skellefteå AIK, tillfälligt ansluter till laget där hans karriär en gång i tiden startade.

– Vi ser fram emot att göra det här till en speciell kväll. För Erik Forssell som gör sin sista match men även för övriga spelare, våra ledare, funktionärer och publiken som får en kväll att minnas, säger Johan.

Matchen spelas imorgon kväll, den 28 november, i Skellefteå Kraft Arena.

– Den här matchen gör stor skillnad för att vi ska kunna fortsätta att förbättra förutsättningar för alla våra lag, från de yngsta upp till A-laget, och vi välkomnar även fler tjejer till föreningen.

Tack vare lokala sponsorer är det fritt inträde.

– Inträdet är gratis och alla som kommer dit är automatiskt med i utlottningen av många fina priser som våra sponsorer skänkt, bland annat ett Xbox one. Det här året har vi även satsat extra mycket på kringaktiviteter för de som kommer dit, säger Johan.

Nedsläpp är 19.00 och motståndet står Teg SK för.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons