Annons
Carin Elvhammar driver företaget På Tapeten. Foto: Pressbild

Ny butik på Nygatan i centrala Skellefteå: ”Annorlunda och trevligt inslag i cityhandeln”

INREDNING Företaget På Tapeten har vuxit ur sin källarlokal och flyttar inom kort in i en central butikslokal på Nygatan i Skellefteå.

Annons

Carin Elvhammar driver företaget På Tapeten tillsammans med sambon Anton Bergqvist. De har nischat in sig på tapeter som inte alla vanliga färgaffärer ligger inne med, men har exempelvis även klassiska Borosantapeter i sortimentet.

Företaget har sedan tidigare kunder i hela Norden via sin webbshop, men flyttar nu upp från sin källarlokal på Stationsgatan till Nygatan 61 där frisören KI tidigare höll till.

– Vi har haft vårt showroom i en trång källarlokal. Nu får vi mer plats och kan ha öppet för kunder även på dagtid. Fantastiskt. Jag tror att vi kommer att bli ett annorlunda och trevligt inslag i cityhandeln, säger Carin i ett pressmeddelande.

Förutom tapeter finns sömnadstyger hos På Tapeten och de kommer även kommer att bjuda in till pysselkvällar i lokalerna.

– Vi vill att kunderna ska komma in och inspireras eller/och utmanas, ta en kaffe och må gott tillsammans med oss.

Parallellt med satsningen på tapetföretaget fortsätter Carin med sitt andra ”ben” – som digital strateg på TR reklambyrå.

– Att jag jobbat med digitala medier i över 10 år och har hjälp kunder i alla storlekar att lyckas med sin digitala utveckling såväl inom e-handelssegmentet som tjänstesektorn är nyckeln till På Tapetens framgångar. Jag vet hur man gör och vad som fungerar när det kommer till digital annonsering helt enkelt.

Totalt har företaget idag fem anställda.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons