Annons

Johan Airijoki och Mi von Ahn intar scenen på KF Mullbergets vinterevent: ”Definitivt någonting unikt”

MUSIK Nordanåteatern intas av Johan Airijoki med Malmfältens rockklubb och Mi von Ahn.

Annons

Den 2 februari arrangerar KF Mullberget en konsertkväll på Nordanåteatern i Skellefteå.

– Passar du inte på att gå på det här, så missar du definitivt någonting unikt. Det spelar ingen roll hur gammal eller ung du är, båda akterna kommer tillsammans att skapa en helt magisk kväll denna lördag i februari, säger Agnes Lundmark, verksamhetsutvecklare KF Mullberget.

På scenen kommer bland annat Johan Airijoki med Malmfältens rockklubb, som 2017 smällde  av en euforisk spelning i Trästockfestivalens Campustält, att stå.

– I Johan Airijokis musik hörs Norrland, bakom hans egensinnigt vackra melodier skymtar ljud från snöskotrar på väg hem från bykrogen. Musikaliskt handlar det om en form av bluesrock som blandas upp av såväl popharmonier som hiphopfraseringar. Det är ömsom tungt som en malmtruck, ömsom finstämt som en varm brasa, skriver arrangören.

På scenen ställer sig även Mi von Ahn som också hon är en artist med rötterna i Norrland.

– Den musikaliska upplevelsen kan liknas vid en rytmisk resa genom ett dramatiskt landskap där storslagna fjäll varvas med stillsamma sjöar. Texterna genomsyras av det jordnära allvar som präglar hennes person. Helhetsupplevelsen blir ett nytt format där den traditionella singer-songwriter-genren möter en modern eskapism.

Konserten arrangeras den 2 februari på Nordanåteatern.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons