Annons

Händer i helgen 11-13/5: ”Mandolinkillen, Nordsken och premiär för uteserveringar”

NÖJE Nordsken, Mandolinkillen och nattklubbskvällar. Här får du tips på vad som händer i Skellefteå den här helgen.

Annons

Fredag 11/5

Skellefteå Kraft Arena: Nordsken pågår i helgen på Skellefteå Kraft Arena. Nordsken är en hyllning till människors fantasi och påhittighet med fokus på spel, kultur och kreativitet. En inkluerande fest där individers vilda fantasier möjliggörs. Festivalen är öppen för allmänheten och passar för hela familjen. Hela programmet hittar du på: www.nordsken.se

Eddahallen: Titanic The Exhibition pågår på Eddahallen. Det är en fantastisk upplevelse som tar oss tillbaka 105 år i tiden. Utställningen berättar, genom en individuell audioguide, oräkneliga historier om öden och hjältedåd ombord.

Brygg CC: Nattklubb, öppet 22.00-02.00.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

Allstar, Scandic, Grannen Pub, O’Learys, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR, och Old Williams håller också öppet.

Lördag 12/5

Skellefteå Kraft Arena: Nordsken pågår i helgen på Skellefteå Kraft Arena. Nordsken är en hyllning till människors fantasi och påhittighet med fokus på spel, kultur och kreativitet. En inkluerande fest där individers vilda fantasier möjliggörs. Festivalen är öppen för allmänheten och passar för hela familjen. Hela programmet hittar du på: www.nordsken.se

Verandan: Keckas Corner med Mandolinkillen & Vänner. Mandolinkillen & Vänner spelar Irländska & andra utländska låtar med en spelglädje och optimism som sällan lämnar någon oberörd. Instrumenteringen består av fiol, dobro, piano, gitarrer, munspel, sång, stämsång, bas & trummor. Delar av bandet har medverkat i succén ”A tribute to The Last Waltz” som spelades för fulla hus bla. i Stockholm & Göteborg Start vid 19.00.

Klubb V: Nattklubb 20+, UV-pary. Öppet 22.00-02.00.

Brygg CC: Nattklubb 18+, öppet 22.00-02.00.

Eddahallen: Titanic The Exhibition pågår på Eddahallen. Det är en fantastisk upplevelse som tar oss tillbaka 105 år i tiden. Utställningen berättar, genom en individuell audioguide, oräkneliga historier om öden och hjältedåd ombord.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

Allstar, Scandic, Grannen Pub, O’Learys, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR, och Old Williams håller också öppet.

Söndag 13/5

Eddahallen: Titanic The Exhibition pågår på Eddahallen. Det är en fantastisk upplevelse som tar oss tillbaka 105 år i tiden. Utställningen berättar, genom en individuell audioguide, oräkneliga historier om öden och hjältedåd ombord.

Bishops Arms: Varje söndag fram till midsommar är det populära söndagsquizet på Bishops. Från kl. 18 drar kvällens quizmaster igång tävlingen.

För tips om utställningar och fler föreställningar – besök Visit Skellefteås kalender här »

Trevlig helg!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons