Annons

De anordnar en firmafest – för alla: “Kul att kunna dela med sig av stämningen till varandra”

Annons

Peter Jonsson, Lina Björk Larsson och Daniel Petersson är några av dem som ligger bakom initiativet.

NÖJE Den 8 juni arrangeras konceptet Firmafesten på Folkparken i Skellefteå. Där kan både företag och privatpersoner ha en härlig sommarfest tillsammans.

För många små och medelstora företag blir det dyrt att arrangera en egen firmafest om de vill hålla till i en fin lokal och till exempel boka ett liveband. Just därför har konceptet “Firmafesten” tagits fram.

– Genom att slå ihop flera firmafester går kostnaden ner – och samtidigt blir det roligare då fler är på plats under kvällen, berättar Daniel Petersson som är en av initiativtagarna.

Kvällen kommer att börja vid 19.00 med en tvårättersbuffé och sedan fortsätta från 21.00 med liveband.

– Det kommer att bli en helkväll med mingel, middag, lekar, livemusik och dans. Helt enkelt en riktigt bra partykväll, säger Lina Björk Larsson, Folkparken.

Bandet som ska spela är Tjocksmock. Det är ett relativt nystartat band – men med mycket rutin bland sina medlemmar.

– Vi spelar allt från E-type till Icona Pop och rockklassiker. Det är musik som du känner igen, säger Peter Jonsson som tillsammans med Emma Bogren, Markus Nyström, Fredrik Marklund och Daniel Petersson utgör bandet.

Firmafesten arrangeras den 8 juni.

– Vi ville hitta ett datum som passar för en sommaravslutning med jobbet men innan semestrarna och alla andra sommarevent drar igång. Vi tror att det här ska passa bra, säger Lina.

De hoppas att konceptet ska bli återkommande.

– Liknande grejer fungerar bra i andra städer och det bör det kunna göra även här. Det här är en perfekt lösning för små- och medelstora företag som vill ha en fantastisk firmafest till ett bra pris, säger Lina.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons