Annons

Nya direktflyg till Holland

Annons

RESA I juni går weekendresor direkt från Skellefteå till Holland.

Förra sommaren var det premiär för GoTo Nordics weekendresor från Skellefteå Airport till Amsterdam i Holland. I år fortsätter konceptet – men utökas till att omfatta även Rotterdam.

Den 6 respektive 13 juni går flygningarna direkt till Rotterdam och hemresan sker fyra dagar senare från Amsterdam via Arlanda.

– I första steget lanserar vi två paketresor men vi kommer också att erbjuda enkel flygstol för den som så önskar. Vår erfarenhet från förra årets flygningar är att Västerbottningarna önskar båda möjligheterna, säger Olle Fält, VD för goTO Nordics, i ett pressmeddelande.

I Rotterdam kan du uppleva modern arkitektur, höga skyskrapor, världens största hamn och ett stort utbud av shopping och restauranger. Amsterdam har under många år rankats högt som resmål och är en av Europas mest besökta städer med sina berömda kanaler och mysiga atmosfär, enligt pressmeddelandet.

– Vi är mycket belåtna med att vi i år igen kan erbjuda resor till Holland och att inom ramen för en och samma resa kunna erbjuda dessa två destinationer är naturligtvis extra roligt, avslutar Olle Fält.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons