Annons

Se NP:s film inför derbyt

Annons

Bilder ur videon North Power laddade upp på fredagsförmiddagen.

NÖJE På fredagskvällen möts Skellefteå AIK rivalen Björklövens IF för första gången på länge. Supporterklubben North Power är minst sagt laddade.

På torsdagen lade supporterklubben North Power upp ett inlägg på sin facebooksida som fått stor spridning där de bland annat skrev att ”det här är inte bara en träningsmatch mot en gammal ärkerival, det är en kamp för Skellefteå och hela Västerbotten att stå upp mot utsugningen som än idag sker från kleptokratin i söder”.

På fredagsmorgonen fortsatte de att tagga inför matchen – men den här gången med mer humor och glimt i ögat. Inlägget innefattar en välproducerad musikvideo, där bland annat tidigare Skellefteå AIK-spelaren Johan Ramstedt syns.

Filmen kan du se nedan:

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons