Annons

Nya artister till Trästock

Annons

Thomas Stenström. Foto: Pressbild

NÖJE Trästockfestivalen presenterar ytterligare tre artister till sommarens festival.

Trästockfestivalen fortsätter att släppa artister på fredagar.

– Om än det snöat en massa i Skellefteå, så försöker vi drömma oss bort till de ljusa, varma Trästock-nätterna. Med nära vänner föreställer vi oss att dansa till en av Sveriges mest rock- och popdansanta artister som sedan upptäckten levererat hits efter hits. Vi längtar till att få gunga till sköna toner av det relativt nyupptäckta prärierock-bandet och så lyssna till de instrumentalt tunga, malande och spöklika tonerna från det lokala bandet, skriver arrangören.

I veckans släpp är det Thomas Stenström, Slowgold och Blodet som presenteras.

Thomas Stenström fick 2014 hela Sverige att sjunga ”Slå mig hårt i ansiktet” – och släppte i år sitt nya album ”Rör inte min kompis”. Slowgold är Amanda Wernes musikaliska alias. Hon skapar tidlösa, poetiska historier som bärs fram genom drömsk prärierock. Blodet bjuder Trästockfestivalen på mörk dissonant instrumental musik för fjärde året i rad.

Sedan tidigare är Lisa Miskovsky, Säkert!, Linnea Henriksson, Julia Frej, Algesten, Johan Airijoki och Heavy Tiger bokade. Festivalen arrangeras den 21-22 juli på Nordanå.

Lyssna på Thomas Stenström här:

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons