Annons

Lägger ner festivalcampingen

Annons

Bild från tidigare år. Foto: Trästockfestivalen

NÖJE I år blir det ingen festivalcamping i anslutning till Trästockfestivalen.

Det meddelare festivalledningen på Trästockfestivalens facebooksida.

– Trästockfestivalen har genom alla år stångat sig framåt som gratisfestival bland flera tusen olika arrangemang som sker under sommaren här uppe i norr. Väldigt ofta har det gått väldigt bra och smidigt, men ibland också otroligt tungt. De senare åren har festivalcampingen varit en härlig plats för de som varit där, men tyvärr har det visat sig att intresset inte riktigt är vad det en gång var, skriver de och fortsätter:

– Vi fattar ju att det här känns tråkigt för er som tältat, skrattat, träffat nya vänner, badat i Skellefteälven, deltagit i dodgeball-turnering eller helt enkelt bara har varit där. Men vi hoppas också att det finns en viss förståelse just eftersom att Trästockfestivalen utvecklas ständigt. Nya spännande saker kommer att hända de närmsta åren, precis som vi lärt oss från alla de 25 år vi gjort festival, vår utvecklingskurva går bara uppåt!

De fokuserar istället fullt ut på själva festivalområdet.

– Så klart tror vi att årets festival, för alla inblandade, kommer bli helt fantastisk trots att campingen inte finns med. Vi håller tummarna för schysst väder, härlig stämning och riktar vår fulla fokus på området.

Årets Trästockfestival arrangeras den 21-22 juli på Nordanå i Skellefteå. Bokade artister hittills är Linnea Henriksson, Heavy Tiger och Julia Frej.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons