Annons

De är Årets Nyföretagare

Annons

Årets Nyföretagare 2016Mattias Wikström och Lollo Eriksson som driver ljusfabriken Lowima. Foto: Nyföretagarcentrum

FÖRETAG Idag delades pris ut till Årets Nyföretagare av Nyföretagarcentrum i Skellefteå.

Utmärkelsen delades ut till Mattias Wikström och Lollo Eriksson som driver ljusfabriken Lowima.

Motiveringen lyder: ”Med ett kreativt sinne, stort engagemang och ett omsorgsfullt hantverk har de skapat stora möjligheter med en liten produkt. En utvecklingsbar affärsidé med ljusa framtidsutsikter. De bevisar att goda entreprenörsegenskaper, vågade satsningar och en tro på det man brinner för ger affärsmässig framgång.”

Nyföretagarcentrum är en organisation som ger gratis affärsrådgivning till personer som vill starta ett företag. Nyföretagarcentrum Skellefteås verksamhet finansieras av ett stort antal företag och organisationer, samt av kommunen.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons