Annons
En kraftig brand totalförstörde Gulf och Krysset. Foto: Jens Marklund

De bygger nytt efter branden

Annons

GulfFoto: Gulf Facebooksida

FÖRETAG I början av januari brann byggnaden innehållande bensinmacken Gulf och snabbmatsrestaurangen Krysset ner. Nu ska Gulf bygga en provisorisk butik till det att den nya butiken finns på plats.

Det var på torsdagskvällen den 7 januari som branden startade i den byggnad som bensinmacken Gulf och snabbmatsrestaurangen Krysset håller till.

Branden blev snabbt övertänd och huset totalförstördes, men nu meddelar Gulf att de snart är igång med en ny butik på samma plats.

– Efter några veckors administrativt arbete, har vi nu klart med att starta upp verksamheten efter branden. Redan imorgon väntas rivningen av den nerbrunna fastigheten vara igång, skriver de på sin Facebooksida.

Vecka 7 ska en tillfällig butik stå uppställd och de räknar med att den ska vara i drift vecka 8.

– Vi kommer att erbjuda ett fullvärdigt butikssortiment samt drivmedelsförsäljning i den tillfälliga butiken, förutom biltvätt, skriver de och fortsätter:

– När den gamla fastigheten är riven och sanerad så har vi för ambition att planera och bygga en ny butik!

Om Krysset kommer att finnas i den byggnaden står det ingenting om, men Gulf svarar på följande sätt när de får frågan i kommentarsfältet:

– Vi för diskussionen med MAX och räknar med ett fortsatt samarbete.

Max har även de uttalat sig positivt till att bygga upp Krysset igen.

– Självklart kommer vi försöka bygga upp Krysset så fort som möjligt igen, sa Max presskontakt Fredrika Fredmark till Aftonbladet dagen efter branden.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons