Annons

Uppskattad DJ till Skellefteå

Annons

DJ Baby JDJ Baby J. Foto: Privat

NÖJE I slutet av november kommer kommer DJ Baby J till Skellefteå för att spela på Brygg CC – och med sig har han artisten Kaliffa.

DJ Baby J – som kommer från New York men sedan några år tillbaka är baserad i Stockholm – spelade ett antal gånger i Skellefteå för några år sedan och gjorde då succé. Och den 28 november ska han åter få Skellefteåborna att dansa.

– Jag och J har sedan hösten 2012 pratat om att hitta ett lämpligt event för honom att komma tillbaka till Skellefteå. Det har varit nära några gånger tidigare,
men vi har aldrig riktigt kommit till skott. När Brygg öppnade i sommar blev planerna allt mer konkreta och nu kan vi äntligen presentera ett datum, 28/11, säger Tobias Norrfors, återkommande DJ på Brygg CC och tidigare nattklubbsägare i Skellefteå.

Ägarna på Brygg CC är nöjda med bokningen.

– Vi strävar alltid efter att erbjuda våra gäster en upplevelse med det lilla extra. Våra gäster ska känna att vi anstränger oss lite extra, gör lite mer än bara det nödvändiga. Den här gången handlar det om att erbjuda en DJ som helg efter helg försöker ta sin kunskap och passion till nästa nivå, säger Jon Oskar Arnason, delägare på Brygg CC.

DJ Baby J tar även med sig sin vän Kaliffa, känd från Hoffmaestro, som det senaste året även satsat på en solokarriär med låtar som Spontanitet och nysläppta 1990.

Åldersgräns för kvällen kommer att vara 23 år och dörrarna öppnar 22.00.

Annons
Annons
Annons
Annons