Annons

Gunhild Carling till Skellefteå

Annons

Gunhild CarlingFoto: Pressbild

NÖJE Efter utsålda konserter tidigare år flyttar man nu till större lokaler för att kunna ta emot fler gäster.

I januari 2016 är det dags igen för Gunhild Carling och Carling Big Band att ge sig ut på sin årligen återkommande varietéföreställning och den 27 januari kommer föreställningen till Skellefteå.

Det kommer bjudas på storbandsjazz i 30-40-talsstil med solistinsatser och dansuppvisning av den världsbekanta Lindy Hop-truppen ”Harlem Hot Shots”, samt klassiska varieténummer som svävande damer, akrobatik och humor.

I år flyttas spelningen till Eddahallen då biljetterna de senaste två åren fort tagit slut och större lokal efterfrågats. Unikt denna gång är att Kulturskolan i Skellefteå kommer gästa konserten.

– Jag tycker det är fantastiskt kul att det blir ett samarbete med våra lokala talanger på Kulturskolan och Gunhild´s show som tidigare bara levererat succé efter succé när hon varit i Skellefteå, säger Sofia Andersson Lundberg på For Events och fortsätter:

– Samt att vi vågar oss på en större produktion och lokal för att kunna erbjuda fler gäster att komma.

Konsertens är två och en halv timme inklusive paus. Biljetter för parkett- och läktarplatser finns att köpa på tickster.com och Turistbyrån i Skellefteå. Endast förköp kommer att finnas, så det går inte att köpa biljett på plats.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons