Annons

Första artisten till Trästock

Annons

linda_pira_press_SAGA BERLINFoto: Saga Berlin

NÖJE Hon blev årets första bokning till Trästockfestivalen i sommar.

– Vi är glada att kunna presentera Linda Pira till sommarens Trästock. Den svenska hip hopens matriark Linda Pira blir först ut i vårens följetång av artistsläpp för Trästockfestivalen, som i år har flera spännande nyheter att bjuda på. Besökaren kan vänta sig en fullspäckad tvådagarsfestival med programpunkter för stora och små. Allt till samma pris som tidigare – helt gratis för besökare, skriver arrangörerna i ett pressmeddelande.

Linda Pira har sedan sin debut-EP Matriarken 2013 tagit emot flera priser varav två utmärkelser på P3 Guld-galan i år. Med sin ”Knäpper mina fingrar (remix)” tog Linda Pira hem Årets Låt – och även den ärofyllda titeln som Årets hiphop/soul.

Pira var bokad till Trästockfestivalen förra året också men tvingades då ställa in på grund av sjukdom. Årets upplaga av festivalen kommer att ske den 17-18 juli.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons