Annons

Händer i påskhelgen 2-5/4

Annons

hander_i_helgen_2

NÖJE Här hittar du vad som händer i nöjesväg under påskhelgen i Skellefteå.

Torsdag 2/4

Påskhelgen börjar redan på torsdagskvällen med hemvändarfest på O’Learys. Här bjuds det på nattklubb och kvällens DJ, Fredrik Stenlund, bjuder på några extra heta påsk-karameller på dansgolvet fram till klockan 02.00. Ålder för att komma in är 18+

Övriga som håller öppet denna kväll är Bishops arms och Old Williams. De andra ställena håller stängt och laddar för helgen.

Långfredag 3/4

Ikväll spelas den fjärde SM-semifinalen i ishockey mellan Skellefteå AIK och Linköping. Eftersom det är bortamatch så rekommenderar vi någon av stadens sportbarer för att heja fram våra svartgula krigare i kampen om LeMarklund. Passa på att boka bord i tid på O’Learys, Allstar, Verandan eller Old Williams.

Vill du dansa bort lite påskmat, så är det på Allstar du kan göra det den här kvällen från klockan 22.00 till 02.00. Där står dj Tess och lirar sköna låtar hela kvällen. Åldern för kvällen är 18+.

I övrigt så är det öppet på Bishops Arms till klockan 23.00 på fredagskvällen – men blir det vinst för Skellefteå AIK så håller de öppet fram till 02.00. Old Williams håller också öppet denna långa fredag. Övriga ställen har stängt och laddar för lördag.

Påskafton 4/4

Carl-Viktor bjuder man under kvällen på den mest trogna trubaduren genom tiderna, Henke Baer. Han förför gästerna med uppskattade hits från klockan 22.00 till 02.00.

Allstar är det full gas på dansgolvet med DJ Julia Hellsten från klockan 22.00. Ålder för att komma in är 20+. Verandan bjuder på brännbollsyra under kvällen. Den uppskattade festivalen, Brännbollsyran, kommer på besök på Verandan med allt från DJ´s och massa andra happenings under kvällen. Redan klockan 22.00 drar man igång festen och avslutar den kl. 02.00. Ålder för kvällen är 20+.

Bishops Arms, Old Williams och O´learys håller också öppet under kvällen.

Söndag 5/4

Vid en eventuell femte match i SM slutspelet i ishockey, mellan Skellefteå AIK och Linköping, så kan du se matchen på dessa ställen: O’Learys, Allstar, Old Williams och Verandan.

Vi kan också meddela att Coasters håller stängt under påskhelgen för renovering. De välkomnar alla tillbaka den 10:e april med Stand up Comedy night.

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons