Annons

Händer i helgen 6-7/3

Annons

emil stighällEmil Stighäll gör debut som DJ på Allstar på fredagskvällen.

NÖJE I helgen får Skellefteborna bekanta sig med en ny lokal DJ bakom skivspelarna på Allstar.

Fredag 6/3

Denna nostalgifyllda helg bjuder först på trevligt barhäng med afterwork-erbjudanden på flera ställen runt om i centrum. Senare på kvällen är det dags för den årliga Etagefesten uppe på Folkparken. Kvällens DJ-duo Tobias Norrfors och Robbin Ågren bjuder på hits från mitten av 90-talet till mitten av 2005. Biljetter finns att köpa på tickster.com och det kommer även gå att köpa biljetter vid dörren. För de som är sugna på nattamat, så kommer Gatusmak att servera hungriga gäster under småtimmarna utanför Folkparken.

Coasters kommer det bjudas på två timmar humorshow tillsammans med Sven Brundin, Victor Linnér och Albin Olsson. Tidigare humorkvällar har varit väldigt uppskattade och man bör vara där i tid för att kunna få en plats.

Allstar är det ikväll premiär  för Skellefteågrabben Emil Stighäll att ratta skivspelarna för första gången på ett lokalt dansgolv. Om du är över 18+ så är du välkommen efter klockan 22.00 och önska din favoritlåt av Emil.

O´learys, Carl-Viktor, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, Old Williams och Verandans bar, Keckas Corner, håller också öppet ikväll.

Lördag 7/3

Ikväll är det Stor hyllningskonsert på Nordanåteatern. Artisten Mauro Scocco hyllas av bandet Mästerskapet tillsammans med flera lokala musiker som  bjuder på ett flertalet låtar ur Mauros låtskatt. Konserten börjar 19.00 och det kanske kan finnas nån enstaka biljett kvar vid entrén.

Även ikväll hyllars den gamla nattklubben Etage. Patrik Jonsson och Fredrik Stenlund bjuder på nostalgiska toner från mitten av 80-talet till mitten av 90-talet. Biljetter finns att köpa på tickster.com. Det kommer även att finnas ett antal biljetter att köpa vid entrén under kvällen. Även ikväll står Gatusmak utanför Folkparken och serverar deras goda rätter.

Verandan bjuds det på Nattklubb för de som är över 20+, efter klockan 22.00. Även på Allstar bjuds det på nattklubb efter klockan 22.00 för de som är över 20+. På Bryggargatans Bar håller bröderna Norrfors hov för alla loungesugna människor som vill slappna av i en skön miljö med goda drinkar.

Coasters, O´learys, Carl-Viktor, Bishops Arms och Old Williams håller öppet sina dörrar för alla nöjeslystna gäster.

 

Vi ses i vimlet!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons